Jelena
Foto: Printscreen/Printscreen

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića u žiži su medijskog interesovanja od prvog dana svog rođenja.

Jelena je gostovala u jednoj emisiji gde je ispričala kakve su njene naslednice, ali i na koji način ih vaspitava. 

Pevačica ističe da sa ćerkama priča otvoreno, kao i to da su one mnogo pre razvoda bile svesne stanja u njenom braku sa Duškom. 

Nika Tošić

Printscreen

 

Karleuša je otkrila da su je ćerke Atina i Nika dugo savetovale da se razvede od njihovog oca, ali da je ona to izbegavala dok one ne prođu najosetljiviji tinejdžerski period, budući da je i sama dete razvedenih roditelja.

- Ja sam čekala da Atina i Nika prođi taj krizni period puberteta. Jer je meni bilo teško kada su se moji razveli malo pre toga. Moja deca su toliko u kući toga videla. Shvatila. Shvatila da tata ne voli mamu i pričale mu da mama treba da se razvede od tate.

Nika

Foto: Alo/ilustracija

 

- Tata nije pričao na tu temu. Moje ćerke pričaju sa mnom. Tata nije bio tu, igrao je fudbal po belom svetu. Mama je vaspitala. Deca ne treba da budu izgovor za loš brak, jer u lošem odnosu pate i deca. Dobri odnosi posle braka... Ne mogu da se foliram. Trebalo je da budu dobri odnosi u braku. Trebalo je da daš sve na svetu da budem srećna u braku. Posle braka neko će se drugi potruditi - poručila je pevačica,  pa dodala da je spremna za treću bebu.

Nika ima novi imidž

Foto: Printscreen/instagram

 

- Meni dva deteta nisu pokvarila liniju, ne mislim da bi treće dete pokvarilo. Mislim da bi Atina i Nika bile jako srećne, pošto su dve devojčice, da im mama rodi brata. Ja sam jako zdrava, prava. Kada sedne taj neki on pored mene i kaže ja sam sa njom - rekla je pevačica na "Prvoj". 

BONUS VIDEO: 


 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mom

19.09.2024 14:07

Koliku snagu i zelju za zivotom ova zena ima, dao Bog da Jeca rodi dvoje a ne jedno. Amin ☦️🙏❤️