Vesna Zmijanac
Foto: Printscreen/Una TV

Vesna Zmijanac, koja se nedavno vratila na scenu posle zdravstvenih problema, otkrila je da se sada oseća odlično i ponovo uživa u nastupima.

Vesna je takođe priznala da njena ćerka i zet žele da njihove naslednice ostanu van očiju javnosti, ali da joj se ponekad dogodi gaf, pa slučajno objavi njihove fotografije na društvenim mrežama, s obzirom na to da se ne razume u modernu tehnologiju.

- Dobro sam sada, mogu da dišem, srce je u redu. Nisam više spretna ko nekad, ne mogu da potrčim ali dobro sam. Možda bih mogla malo više da šetam što ja ne volim. Unuke šetaju, a ja ne mogu da ih stignem pa nemaju strpljenja za moje polako, kaže kroz osmeh Vesna koja se razneži na spomen unuka.

Vesna i Nikolija

Foto: Alo ilustracija

 

- Nisam stroga baka, ja sam najnežnija na svetu. To su moje dve lutke, one su toliko dobre da ne možeš biti strog. Lepo su vaspitane i otmene, ova mala ponekad ne plače nego samo drekne, a Rea je već...Obe su talentovane, Rea ide na klavir, a ova mala ovako vidi se da ima talenta. Imaju i na koga, od bake, mame i tate pa i deda je bio talentovan, kaže pevačica.

Njena ćerka Nikolija nikada javnosti nije pokazala naslednice, čak je i imena njihova krila.

- Jednostavno ne daju slike i povoda. To baba ponekad zezne stvar, pa nešto izleti ali se to brzo skloni. Zameraju mi. Imala sam par gafova pošto se ne razumem u ono (mobilni i društvene mreže) pa mi izlete fotke. Onda Niki vidi i vrišti. Ne daju da se slikaju deca dok ona sama ne odluči.

Foto: Ataimages

 

- Toliko sam vodila računa pre ovih bajpaseva, ceo život. E, onda dođeš u situaciju da ga ugradiš bajpas, a vodila sam računa. E sada jedem šta hoću i šta mi se jede, nema to veze sa ishranom očigledno.

Njena izjava o venčanici Kaje Ostojić je izazvala pompu u javnosti jer se njena mlađa koleginica udala u crnoj haljini.

- Ne znam šta sam rekla, ali ne bih se udavala u crnoj venčanici. Nisam nju potkačila, nego ja ne bih.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading