Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jelena Karleuša nedavno je gostovala na Prvoj televiziji.

Pop zvezda se tada dotakla brojnih tema, a jedna od njih je bila i estetska hirurgija, kao i šta je sve to Karleuša korigovala na sebi.

Jedan deo gostovanja se posebno izdvojio, a snimak njenog izlaganja se širi mrežama.

Jelena je ustala, pokazala stomak, te otkrila šta je sve prošla.

- Ovaj stomak ima tri carska reza, ne dva, nego tri carska reza, i jedan rez od slepog creva. Tako da je ovaj stomak preživeo sve i svašta, ali nije plastičnu hirurgiju. Pločice i trbušne mišiće ne možeš napraviti plastičnom hirurgijom - bila je iskrena Jelena, te mnoge šokirala izjavom.

Jelena: "Duško i ja smo bili zajedno 17 godina, ali sam uglavnom bila sama"

Pop zvezda se dotakla razvoda od bivšeg fudbalera Duška Tošića nakon 17 godina zajedničkog života.

Jelena je priznala kako se osećala prilikom potpisivanja papira, a potom je priznala da joj jutra nisu dobra.

- Ujutru nisam dobro, ajde mogu tako da kažem. Ujutru imam tako neke...Nisam u poslednje vreme nešto tako emotivno dobro, ali kada je reč o poslu, nikada bolje i to daje jednu dobru celinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade i hiljade poruka kada sam objavila onu sliku sa razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodici i to je za njih smak sveta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela od dva advokata, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira - rekla je ona, i otkrila kako su je gledale žene dok je bila u poseti notaru:

- Videla sam na onim ženama kod notara da su uzbuđene, da me gledaju onako... Pitaju šta ću? Kako ću? Šta ću da popijem? Ja sam došla nasmejana, namirisana, muža videla nisam, potpisala sve što je trebalo da potpišem..

- Pa, 17 godina smo bili zajedno, ali sam za tih 17 godina ja uglavnom bila sama, tako da nije meni ovo nešto preterano drugačije - istakla je Jelena, pa nastavila:

- Moj brak je zato i trajao zato što nije bio ni zdrav. Držala sam, davala veštačko disanja. Neko sam ko se ne miri ni sa jednom vrstom poraza, dupli Lav sam u horoskopu i ne mirim se sa porazom bilo koje vrste. Pa ne doživljavam ni kao poraz ni kao pobedu. Prosto sam zato oživljavala i pravila od toga nešto što nije i, naravno, sve je to bila moja odluka. Na kraju krajeva, ja sam žena sa velikim srcem, imam puno emocija i još puno mogu toga da dam.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading