Milan Stanković
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jelena Karleuša je, prilikom gostovanja na Prvoj televiziji, otkrila brojne detalje iz svog privatnog života, a bilo je i zanimljivih igrica.

Pop zvezdi je postavljeno pitanje da odgovori sa kim bi radije snimila duet, a na spisku su se našle najveće regionalne zvezde.

Deo snimka koji je svima privukao pažnju tiče se njenog odgovora na pitanje da li bi radije odabrala Milana Stankovića ili Senidu, na šta je Jelena iznenadila odgovorom.

@prvatelevizija

Pevačica Jelena Karleuša snimila je brojne duete koji su postali veliki hitovi. Naša ekipa dala joj je zadatak da se odluči sa kojim svojim kolegom ili koleginicom bi u budućnosti mogla da ukrsti glasove! 🤩 ♬ XY - Jelena Karleusa

- Senida je kidalica. Mislim da bi to bila pesma koja bi razvalila Balkan, a Milan Stanković je neko sa kim odavno najavljujen duet. Volela bih uskoro i da se desi. Možda smo i nešto snimili, a ja ne govorim, možda nešto krijem - bila je misteriozna Jelena, a komentari su odmah krenuli da se nižu.

"Imala sam tri carska reza"

Pop zvezda se prilikom gostovanja na pomenutoj televiziji dotakla brojnih tema, a jedna od njih je bila i estetska hirurgija, kao i šta je sve to Karleuša korigovala na sebi.

Jelena je ustala, pokazala stomak, te otkrila šta je sve prošla.

- Ovaj stomak ima tri carska reza, ne dva, nego tri carska reza, i jedan rez od slepog creva. Tako da je ovaj stomak preživeo sve i svašta, ali nije plastičnu hirurgiju. Pločice i trbušne mišiće ne možeš napraviti plastičnom hirurgijom - bila je iskrena Jelena, te mnoge šokirala izjavom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading