Zorica Brunclik
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Folk pevačica Zorica Brunclik izazvala je skandal na koncertu jedne naše pevačice koji se održava večeras u Beogradu.

Zorica se sukobila sa obezbeđenjem budući da, kako ona tvrdi, nisu hteli da puste nju i njenog supruga, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, da se pozdrave sa njenom koleginicom.

- Šta je tu čudno. Čiju pesmu je Konstrakta pevala sve vreme u Italiji pred samo takmičenje, pa moju. Ona je zaslužila da ja sada dođem, ona nas je pozvala i na ulazu sam napravila incident. Hteli smo da se pozdravimo sa njom, a nisu hteli da nas puste - rekla je Zorica za Telegraf.

Zorica Brunclik

Foto: Printscreen/RTS

 

"Mrzela sam svoju majku"

Zorica Brunclik odrasla je u bedi i siromaštvu, a i dan danas se seća situacija iz detinjstva zbog koje može da zaplače.

- Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom, ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu… Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo - rekla je Zorica jednom prilikom za amedije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading