Zoran
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ćerka poznatog glumca Zorana Cvijanovića, Milena, danas je uspešna glumica i pevačica u Los Anđelesu, ali njen put ka slavi nije bio jednostavan.

Naime, 2015. godine Zoran je zapao u ozbiljne finansijske poteškoće nakon što je uložio sav svoj novac u zajednički poslovni poduhvat sa prijateljem, vezan za reciklažu.

Umesto planirane zarade, ostao je bez sredstava, što je dovelo do toga da ne može da finansira Milenino školovanje u Americi.

U tom trenutku, Milena je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i sama sakupi novac kako bi nastavila svoj obrazovni i profesionalni put.

Milena je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Zanimljivo je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Uspela je da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Podsetimo, ćerka glumca Zorana Cvijanovića, Milena, porodila se nedavno i na svet donela devojčicu.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading