Official Channel Nedeljko Bajić Baja
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Duet Anice Milenković i Nedeljka Bajića Baje, numera "Svadba će da bude", napravila je pravi bum davne 1997. godine.

Mnogi su tada spekulisali da između kolega ima nešto više, a Anica je sada, nakon 27 godina, otkrila pravu istinu.

- Ljudi kao da ne žele da čuju ništa o tome, čak ni moja sestra od tetke, čak je njena svekrva rekla: "Ako Anica dovede Baju, ja ću ti kupiti auto". Novica Urošević je došao na ideju da snimimo duet jer smo oboje bili njegovi puleni. Kada smo se pojavili u "Zamu" Saša Popović i Zoran Pejić Peja su tada vodili program i oni su napravili priču iz šale jer se pesma zvala "Svadbe će da bude". Istina je da je Baja imao svoj život, ja osmogodišnju vezu, ali baš smo bili dobri. Mi smo se čak šalili po turnejama, svi su želeli da nas vide zajedno - govorila je Anica i otkrila:

Evo kako Anica Milenković danas izgleda

Printscreen

 

- Bili smo dobri drugari, a on je tada bio mnogo dobar dasa. Bili smo lep par, ali zaista nismo bili zajedno. Možda bi neko to danas iskoristio kao dobar marketing, ali mi nismo jer nam to nije bilo potrebno. Imali smo ime, nije nam bilo potrebno. Naše generacije su drugačije razmišljale. O našim zajedničkim turnejama priča se i dan danas iako su mnoge kolege išle. Kad nas dvoje izađemo, to je neka euforija... Sve mi je to slatko, ali istina je da nikada nismo bili zajedno - iskrena je bila Anica za domaće medije.

Anica progovorila o svemu nakon 16 godina

Anica Milenković vratila se u Srbiju i nakon 16 godina medijske ilegale i porodičnog života, odlučila je da progovori šta je bila kap koja je prelila čašu da napusti javni svet.

Pevačica je u trenutku najveće popularnosti sve ostavila, a sada je otkrila šta se tu zapravo dešavalo.

- Ostala sam trudna i 2008. godine sam bila gost Vesni Zmijanac na turneji u Americi i ostala sam sa namerom. Da se porodim tamo i da mi dete dobije američki pasoš. Desile su se stvari koje se svima nama dešavaju, ali mi smo javne ličnosti pa se o tome više priča. Donosila sam odluke ali nisam razmišljala, bila sam brzopleta. Neke odluke su me koštale, pogrešno vreme, pogrešno mesto i to sve kada se sabere... Porodila sam se tamo i ostala sama sa ćerkom. U međuvremenu sam dobila i sina Filipa, posle toga sam htela da se vratim sa njim i tadašnjim suprugom. Ali, tada sam dobila informaciju posle 4 meseca da je moje dete gluvo rođeno - govorila je Anica i otkrila kako je izgledala njena borba:

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading