Anabela
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Pevač Nemanja Nikolić je u javni svet dospeo učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, a kolege sa kojima je gradio karijeru i nizao svoje uspehe ostavile su u njegovom srcu veliki trag.

- Jeli smo isti hleb, živeli zajedno. Vreme je učinilo svoje, otkako su nas rastavili, svako je otišao na svoju stranu. Normalno je da se više ne družimo kao nekad – rekao je Nemanja i dodao:

Tanja Savić

Promo

 

- Neću biti na Tanjinom koncertu. Od srca joj želim pet punih Arena. Volim je, poštujem je, počeli smo zajedno i ona je u jednom periodu mog života, kao i cela ekipa ostavila neizbrisiv trag. To ne može da se zaboravi. - bez obzira na sve najiskrenije od srca joj želim sve najbolje u životu, porodici, dečici i da napuni 15 Arena - ističe Nikolić.

- Stevan je moj kum, krstio je moju dečicu, sa Darkom se družim, sa Banetom se viđam, sa Slavicom se čujem, a ona se nekako odvojila od svih nas. Da li je to uradila sama ili joj je neko rekao, ne znam stvarno. Čak smo i hteli da napravimo turneju povodom dvadesetogodišnjice, svi smo bili za, ona nije htela, nije želela. Možda je ona htela, ali njen menadžering nije dozvoljavao, ne znam, neću da ulazim u to. - izjavio je Nikolić za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading