Rada Manojlović
Foto: Alo/Printscreen

Rada Manojlović ne skriva blisko prijateljstvo sa kolegom Dragomirom Despićem Desingericom, ali to joj sada, navodno, stvara ozbiljne probleme u vezi s dečkom.

Naime, oni su se navodno posvađali jer je Rada u emisiji navodno flertovala sa Despićem, što njen dečko nije mogao da podnese.

 - Radinom dečku je zasmetalo to što je ona u emisiji bila prebliskla sa Desingericom, što ga je sve vreme branila i potencirala na duetskoj pesmi za koju joj je obećao da će da snime. U jednom momentu ju je reper ugrizao, ali se ona na to samo nasmejala. Radin dečko nije ljubomoran tip, ali smatra da joj to ne priliči i da je ona ipak neki nivo, te da ne treba javno da ga moli da snime pesmu - priča izvor za Svet i dalje otkriva:

Desingerica

Foto: Ataimages

 

- Sa druge strane, Radin dečko smatra da ona ne treba da se kezi na sve što on kaže, kao i da ne sme da opravdava svaku njegovu glupost. Recimo, za snimak na kom Desingerica pljuje devojci u usta, ona je usred emisije rekla da on to ne bi ni mogao da joj uradi, da ona nije zinula.

Alo! redakcija pokušala je da stupi u kontakt sa akterima ove priče, međutim do puštanja ovog teksta, nisu se oglasili. 

Podsećamo, nedavno je otkriveno da je Rada Manojlović započela vezu sa Vladimirom Rankovićem, koji je istovremeno značajan deo njenog profesionalnog života.

Rada je nedavno izdala novi album, a njen dečko Vladimir je uključen u ceo projekat. U pesmi koju je za Radu napisala Marina Tucaković, Vladimir peva muške deonice, a pojavljuje se i uz Radu u spotu za pesmu "Rastaju se."

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading