Aca Lukas
Foto: Alo/Alo

Aca Lukas danas je snimio spot za novu pesmu “Besprekorno loš” koja će se naći na njegovom novom albumu koji će imati ukupno osam numera i jedan duet s Mirom Škorić.

Ono što malo ko zna jeste da je spot producirala kćerka Saše Mirkovića, Jelena. Ona je otkrila sve o saradnji s Lukasom

- Veliko je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Acom, izuzetno je bio saradljiv i lak za dogovor i organizaciju oko snimanja. Ovo je naša prva saradnja iako se dugo godina znamo jer sarađuje sa mojim ocem. Verujem da će i biti uspesna, jedva čekam da se zavrsi spot i da ga pošaljem Aci i njegovom timu, a zatim i da ga plasiramo publici - rekla je Jelena, pa dodala:

- Još od malih nogu sam veliki filmofil i oduvek mi je muzički spot upotpunjavao doživljaj pesme. Nakon što sam odradila serijsko-filmski projekat u Hype-ovoj izvrsnoj produkciji, zaljubila sam se u video produkciju i otkrila jedan novi svet kreativnosti. S obzirom na kreativnu i organizacionu crtu, iako sam završila Fakultet za preduzetnički biznis i radila više u svetu finansija, odlučila sam da otvorim svoju firmu za video produkciju (snimanje reklama i spotova i pružanje servisa inostranim produkcijama) kao i organizaciju poslovnih i muzičkih događaja. Zahvaljujući podršci moje porodice koja mi je dala vetar u leđa, krenula sam u ostvarenje svojih snova. Moj otac, Saša Mirković, je čovek koji je sa svojih 10 prstiju gradio sve od nule, bez ikakve pomoći osim podrške i ljubavi moje majke što mi i jeste od malih nogu najveća motivacija kada je reč o izgradnji karijere. Želim da poručim svim roditeljima: nemojte deci da sečete krila, već im dozvolite da ih rašire, a vi budite vetar koji ce ih nositi do visina - zaključila je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading