Sin Zlate Petrović
Foto: Alo/Printscreen

Jovan Pejić, sin pevačice narodne muzike Zlate Petrović, trenutno se nalazi u rijalitiju Elita 8, a sada je otkrio i detalje iz porodičnog života.

Jovan je u pomenutom rijalitiju govorio o svojoj majci Zlati Petrović i tom prilikom je izjavio koliko je stvari njegova majka uradila da bi njega obezbedila i koliko se borila da on i njegov brat imaju pre svega normalne živote.

Tim povodom se sada oglasio i Jovanov otac, a Zlatin bivši suprug Zoran Pejić, koji je govorio o Zlati.

JOVAN U ELITI OBELODANIO NEPOZNATE DETALJE O PORODICI! Spomenuo majku Zlatu i oca, sada se oglasio i voditelj:

 

 

- Zlata je njemu činila sve, znamo svi da su sve njegove želje bile ostvarene u detinjstvu, i Zlata i ja smo brižni roditelji. On je navikao da bude mažem i pažen. Mi nismo težili ka tome da mi njega razmazimo, težili smo  da od njega napravimo čoveka, a to se vidi, on je brižan, kulturan - rekao je Peja.

Peja je nakon toga otkrio da je oduševljen sa njim, njegov sin jeste kulturan i fin, ali da neće ćutati nikome:

- Ume on da pokaže zube, ima svoje stavove. Ja moram da kažem da ja Jovana u tako nekim stvarnima nisam mogao da vidim, nisam ga gledao kada muva devojke, kada luduje po kafani, ja sam oduševljen sa njim. Kada je rekao malo Ivani, da se ona ne uklapa u njegov život, kako njoj ništa ne fali, ali to je to. Ja sam njemu rekao jednom se živi, pa nek radi šta on želi i kako. Moram da kažem da mu je Zlata rekla da pazi da nas ne bruka, a znamo svi da ljubav nema granice. Ja ću njega uvek podržavati, a ako odluči da se oženi ja ću mu voditi svadbu - rekao je Peja za Pink.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading