SRBI, ČUVAJTE SVOJU DEDOVINU! Borko Vujičić Bore i Stefan Gligorijević za Alo!: Mi smo lice naše zemlje!
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Poznata beogradska grupa THCF obradovala je mnogobrojnu publiku najavom velikog koncerta u Hangaru 9.novembra.

Borko Vujičić Bore i Stefan Gligorijević su za Alo! odgovarali na brza pitanja i tom prilikom otrkili detalje koje javnost nije znala.  

SRBI, ČUVAJTE SVOJU DEDOVINU! Borko Vujičić Bore i Stefan Gligorijević za Alo!: Mi smo lice naše zemlje!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

"Ideš za Kanadu" ili "Nikom nije noćas kao meni"?

- Pa „Nikom nije noćas kao meni“ zato što se trenutno vraća u klubove, taj zvuk dolazi i baš gori na nastupima, ali „Ides za Kanadu“ je stvarno veliki hit – rekao je Stefan.

- Ja ću da kažem "Ideš za Kanadu" jer ipak je ona napravila veliku prekretnicu i na samoj sceni i uopšte u našem repu i trepu tako da "Ideš za Kanadu" – bio je odlučan Borko.

Kafana ili klub?

- Kafana – bili su saglasni.

 

 

Muška ili ženska publika?

- Pa nas uglavnom prati muška publika tako da uglavnom je to ono „braća“ – rekao je Borko.

Coby ili Rasta?

- Coby. Cobiška je sa nama odrastao, Coby je pravio prve naše hitove. Od prvog našeg albuma ima bitove, i kada niko nije znao da se on zove Coby. Dug nam je staž sa njim i on je dosta zaslužan. Navešću samo „Trenerku stil“, „Nikom nije noćas kao meni“, „Ideš za kanadu“, „Remix za ulicu“, „Ortake“, „Krvavi balkan“, to je sve on radio, eto koliko mi dugo sarađujemo sa njim.

Kako biste u nekoliko reči dočarali ljubav prema otadžbini?

- Ništa tu ne treba nešto previše, znači samo treba biti dobar, na prvom mestu truditi se da budeš dobar. Ne možeš da budeš stalno dobar. Treba čuvati svoju porodicu, ne dati da dedovina propada ako je to moguće, ko ima priliku naravno i ne treba lagati – rekao je Borko, a Stefan se nadovezao:

- Što bolje treba prezentovati svoju zemlju gde god da se nađeš jer mi smo Srbi i mi smo lice naše zemlje. I na aerodromu negde u inostranstvu, i u prodavnici ili bilo gde. Treba biti kulturan, pristojan, ne bacati đubre kroz prozor i eto, to je to.

SRBI, ČUVAJTE SVOJU DEDOVINU! Borko Vujičić Bore i Stefan Gligorijević za Alo!: Mi smo lice naše zemlje!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Kada smo kod ljubavi prema zemlji, samo kratko da se osvrnemo na čuveni balkon i doček sportista, kako je to veče izgledalo iz vašeg ugla?

- Pa eto to je jedna od stvari koja opisuje ljubav prema otadžbini, napisati lepu pesmu o svojoj zemlji. Svako veče je na svoj način bilo magično. Ja bih izdvojio ovo poslednje kada je bio i Novak Đoković sa zlatnom medaljom. Prvi put 2014. godine je bio onaj pravi osećaj, ali ovo sada sa Jokićem i Đokovićem i celom ekipom vaterpolista i košarkaša je bilo zaista predivno – rekao je Borko.

- Neverovatno – nadovezao se Stefan.

Alo! / O.G.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading