Igor Gmitrović
Foto: Printscreen/Printscreen

Igor Gmitrović, poznat po učešću u "Zvezdama Granda", iskreno je govorio o svom putu do uspeha.

U intervjuu je otkrio da su mu bile potrebne velike žrtve i napori kako bi ostvario svoje snove, a često je bio suočen i s teškim finansijskim situacijama, kada nije imao ni novca za osnovne potrebe.

- Sećam se momenata kada nisam imao dinara u džepu i živim sa 2.000 hiljade tri nedelje da bih mogao da izguram projekat i sve to. Sada sam prvi put rekao to javno i nije me stid toga, jer se moj rad i te kako vidi. Najviše me nervira kada me ljudi sretnu i prvo pitanje je "Koji auto voziš?" Iskreno, ja automobilima uopšte ne dajem na značaju. Da sam hteo do sada mogao sam da kupim poršea, ali je moj cilj bio da ulažem u karijeru. Prošao sam težim putem iz razloga što sam morao možda da dajem više novca dok ne steknem ta nova poznanstva kada je malo lakše - ispričao je Igor.

Govoreći o svojim izazovima, Gmitrović je podelio i iskustva sa različitim menadžerima, ističući kako su ga ti trenuci učinili jačim.

- U životu je sve do sudbine i sreće, kako te Bog pogleda. 2018. sam imao problema sa menadžerima sa kojima sam sarađivao, nije funkcionisalo kako treba. Samo lažna obećanja i nakon toga sam se izvukao, moj trud i rad se isplatio 2021. godine kada sam izbacio za Grand pesmu "Ista si" od tada je krenula druga priča - rekao je pevač.

Takođe, otkrio je kako ga upoređuju sa Darkom Radovanovićem, ističući da mu je Darko bio idol.

- Darko je meni bio idol i ja sam slušao njegove pesme i odrastao uz njegove hitove. Mnogi tvrde i dan danas da ta izvedba koja stoji na "Zvezdama Granda" gde sam pevao "Dukat" maltene identična kao njegova. Aca Lukas mi je dao taj epitet i tako je krenulo - istakao je Igor za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading