Maja Marijana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Maja Marijana doživela je pre nekoliko godina nasilje u porodici i razvela se od Mladena Šmakića, kojeg je 2013. prijavila policiji zbog zajedničkih nekretnina.

U jednom intervjuu otkrila je da je sa bivšim suprugom nakon razvoda imala problema oko podele zajedničke imovine, a sve taj proces je završio na sudu.

- Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara - rekla je Maja za "Grand". 

Maja Marijana

Printscreen

 

Maja je svojevremeno u policiji potvrdila da ju je muž udario, a jednom prilikom je rekla da žene ne treba da dozvole ni šamar od muškarca, i dodala da se nije pomirila sa suprugom.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je Maja Marijana tada u policiji.

Maja Marijana

Printscreen

 

Njenu priču potvrđuju informacije o povredama iz Urgentnog centra, gde su joj ustanovili lakše povrede glave, dok sa druge strane, njen suprug Mladen je sve to demantovao.

- Nisam je tukao, niti sam to ikad radio! Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dete i sigurno je nikada ne bih tako maltretirao! - rekao je bivši folk pevačice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading