Moamer
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović osuđen je 2021. na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenje nad maloletnikom, što se saznalo tek nedavno.

Sada se oglasila njegova žrtva za čije je zlostavljanje osuđen na godinu dana zatvora (kaznu je otkupio).

- Imao sam i imam veliku podršku roditelja, koji su mi dali i odobrenje da se obratim vama, iako sam sad punoletan, i ispričam što se dogodilo. Bili su uz mene sve vreme, pa tako i sad - započinje priču dvadesetogodišnji mladić u razgovoru za Raport.ba.

Moamer Kasumović

Foto: Youtube/Printscreen

 

Priča ovog mladića počinje 2019. kada je imao samo 15 godina. Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega. U tom lokalu sedelo je šire društvo, uglavnom prijatelji njegovog oca, a među okupljenima se našao i Kasumović.

- Ja sam odrastao na seriji "Lud, zbunjen, normalan" i njega sam odmah prepoznao i bilo mi je drago da ga vidim uživo - navodi on i dodaje:

- Sedeli smo i on mi se obratio. Pričao mi je o tome kako se snimaju serije, o kamerama kako se postavljaju za određene scene, a ja sam hteo da upišem Akademiju scenskih umetnosti, pa mi je sve to bilo zanimljivo. 

"Masturbiraš li"?

U jednom trenutku tiho mu je šapnuo na uho: "Koliko puta dnevno masturbiraš?"

- To me pitanje iznenadilo, ali mislio sam da je to neka muška priča. U tom trenutku nisam ništa pomislio - kaže muškarac i dodaje da mu je glumac zatim predložio da se izdvoje iz društva "kako bi pričali o serijama, snimanju..."

Poziv je prihvatio ne misleći da bi mogao biti ugrožen ni na koji način.

- U jednom momentu mi je govorio "lep si", davao komplimente, pitao jesam li gej... - priča mladić za pomenuti medij.

- Bio sam zbunjen, skroz sam zablokirao, nisam reagovao u tom momentu -rekao je.

Ubrzo je došao i otac s prijateljem da idu kući. U auto je seo i Kasumović, koji je tada živeo u naselju koje se nalazi na relaciji kojom su svakako prolazili.

Muamer Kasumović

Foto: Instagram

 

Automobil je vozio otac dečaka dok je očev prijatelj sedeo na mestu suvozača. Na zadnjem sedištu bili su Kasumović i tada 15-godišnjak. U jednom trenutku Kasumović je, tvrdi mladić, uzeo njegovu ruku i stavio ju je na svoj penis, dok je svoju ruku stavio na dečakov spolni organ. Pritom mu je prstom preko usana stavio do znanja da ćuti.

- Ja sam se zaledio. On se skroz izmakao iza sedišta mog oca kako ga ne bi video i rukom pokazao da ćutim. Ćutao sam i bio u šoku - ispričao je muškarac.

Sledeće jutro Kasumović mu se javio i na Instagramu.

- Nakon svega mi se javio, što me dodatno šokiralo. Poslao mi je poruku u kojoj je pitao jesam li lepo spavao - tvrdi on.

Nakon toga je otišao psihoterapeutkinji, koja mu je savetovala da sve ispriča svojim roditeljima.

Roditelji su sve prijavili i počelo je suđenje.

- Tokom suđenja u jednoj prostoriji sam ja davao izjavu, a on je bio u drugoj. Jednom je on, navodno, pogrešio salu i ušao u prostoriju gdje sam ja bio - ispričao je muškarac za pomenuti medij.

Više žrtvi

Odmah nakon što je izašla vest o tome da je mladić u Narodnom pozorištu u Sarajevu javno istupio nakon predstave i poručio da je bio žrtva pedofilije, te da je Kasumović počinitelj, mnogi su mislili da je zbog tog slučaja glumac osuđen. Međutim, radi se o drugoj žrtvi.

Dakle, muškarac koji je za Raport ispričao svoje iskustvo iz 2019. nije muškarac koji je progovorio nakon predstave.

Muamer Kasumović

Foto: Instagram

 

Protiv Moamera Kasumovića postoji samo jedna prijava na osnovu koje je i osuđen.

- Proverila sam sve spise, postoji samo jedna presuda - kazala je Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Podsetimo, kako su preneli bosanski mediji, pomenuti slučaj se dogodio 2021. godine, a nakon toga je usledila prijava i sudski proces koji je rezultirao presudom u kojoj je Kasumović dobio godinu dana zatvora.

Ko je Moamer Kasumović?

O privatnom životu pomenutog glumca malo se zna.

Moamer Kasumović regionalnoj publici najpoznatiji je po ulozi u kultnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan” u kojoj je svih 13 sezona glumio Damira Fazlinovića.

Za razliku od Damira, koji živi s ocem Farukom, dedom Izetom i, od šeste sezone, sinom Džebricom, Moamer je realnom životu odrastao okružen ženama.

Ima tri sestre, koje krije godinama od javnosti, stariju Mirhu te mlađe Lejlu i Rejhanu, s kojima je jako blizak. Njegova sestra Rejhana živi u Švedskoj i na IMDb se može naći podatak da je produkcijska menadžerka.

Alo/Index

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading