Viktor Živojinović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Večeras se u Beogradu održava drugi solistički koncert pevačice Tee Tairović, a kao i prve večeri, prisutan je ogroman broj javnih ličnosti iz raznih sfera života.

Najveću pažnju privukao je mladi par, sin Lepe Brene Viktor Živojinović i njegova devojka, voditeljka Sofija Spasojević.

Par je ubrzanim hodom ušao na VIP ulaz, Sofija je blistala u beloj haljini, a Viktor ju je sve vreme držao za ruku.

Ogroman broj pevača i pevačica na koncertima

Najveću pažnju privukli su, naravno, pripadnici estrade, Teine brojne kolege i koleginice koje su se pojavile da je podrže, a mnogi su privukli ogromnu pažnju čim su kročili van besnih mašina.

Među prvima je stigla njena koleginica Andreana Čekić, zatim Ana Bebić, Katarina Grujić, Jellena Lalović, koju definitivno niko nije očekivao među gostima, i pevač Radiša Trajković Đani.

Stigla je i Tamara Milutinović, Luna Đogani i Marko Miljković, zatim Bane Čolak i Ivana Krunić, kao i Husein Alijević sa suprugom, pevač Emir Đulović, pevačica Barbara Bobak, kao i mnogi drugi.

Cecin stajling od milion dinara

Tea Tairović sinoć je održala spektakularan koncert u Beogradskoj Areni, prvi po redu.

Prva koleginica koja se pojavila na koncertu bila je Ceca Ražnatović.

Ražnatovićeva je došla u ležernom stajlingu, na sebi je imala pantalone i sako u teksas dezenu i belu majicu koja je istakla njen dekolte. Ubrzo su se pojavili detalji o Cecinom stajlingu, uključujući cene svakog komada, a cifre prelaze milion.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading