Ceca i Arkan
Foto: Printscreen/Printscreen

U noći kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan cela bivša Jugoslavila je bila šokirana, a pokojni pevač Zoran Kalezić jednom prilikom je otkrio šta se tada zbivalo u vili na Dedinju.

Vest o njegovoj smrti sve je ostavila bez teksta, a najžalosniji bili su, naravno, Arkanovi najmiliji, koji su te noći bili zajedno u porodičnom domu.

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga), njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - pričao je Kalezić, pa nastavio:

Arkan

Alo

 

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla: "Nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu)." Eto, to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u trenutku kada mrtvog oca njene dece... - ispričao je jednom prilikom Kalezić.

Podsetimo, Željko Ražnatović ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental, nešto posle 17 časova. Sahranjen je 20. januara na Novom groblju.

ARKANOVA BIVŠA ŽENA I CECA BILE SU JEDNA PORED DRUGE Evo šta se dešavalo u domu Ražnatovića u noći kada je ubijen

Printscreen

 

Arkanov sin krstio Kalezićevog unuka 

Arkanov sin Vojin i Zoranov sin Filip su kumovi. Vojin je krstio Filipovo dete i obojica su se nastanila u Americi. Filip je osnovao svoju porodicu u Čikagu, dok je Vojin u Los Anđelesu gde živi i radi.

Koliko je prijateljstvo ove dve porodice jako svedoči i to da je Zoran Kalezić svojevremeno izjavio kako je njegova prva žena Vera, bila jako dobra prijateljica sa Arkanovom bivšom ženom Natalijom, sa kojom je komandant "Tigorova" imao četvoro dece.

- Moja pokojna supruga je bila prijateljica sa Arkanovom prvom ženom Natalijom koje se on bojao više nego od sve policije ovoga sveta. Bojao se više Natalije nego bilo čega drugog. Sećam se kocka i gubi 100-200 hiljada maraka. Željko prekine da igra da bi otišao da okupa Voju i Nikolu i da ih stavi u krevet i onda se vrati da kocka. Sad vidite vi šta je žena - pričao je tada Kalezić u intervjuu za beogradske medije. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading