Tea Tairović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Folk zvezda nije mogla da sakrije oduševljenje nakon koncerta Tee Tairović, na kom je bila, i to prve večeri, a sada je podelila za domaće medije i utiske sa istog.

- Fantastično. Ako ste bili, znate da je bila energija fenomenalna i da je bilo prelepo. Naša Šakira - rekla je Ceca, a potom na pitanje da li Tea zaslužuje nadimak Šakira, ona je otkrila da je Tairovićeva bolja od nje:

- Ona je meni bolja od Šakire. Da, bolja od Šakire.

Tea okupila ogroman broj kolega i koleginica sa estrade

Sinoć je u Beogradu održan drugi solistički koncert pevačice Tee Tairović, a kao i prve večeri, prisutan je ogroman broj javnih ličnosti iz raznih sfera života.

Najveću pažnju privukli su, naravno, pripadnici estrade, Teine brojne kolege i koleginice koje su se pojavile da je podrže, a mnogi su privukli ogromnu pažnju čim su kročili van besnih mašina.

Među prvima je stigla njena koleginica Andreana Čekić, zatim Ana Bebić, Katarina Grujić, Jellena Lalović, koju definitivno niko nije očekivao među gostima, i pevač Radiša Trajković Đani.

Stigla je i Tamara Milutinović, Luna Đogani i Marko Miljković, zatim Bane Čolak i Ivana Krunić, kao i Husein Alijević sa suprugom, pevač Emir Đulović, pevačica Barbara Bobak, kao i mnogi drugi.

Alo/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading