Radmila
Foto: Alo/Foto: Alo!

Glumica Radmila Živković preminula je 20. septembra, a danas je ispraćena na večni počinak na Novom groblju.

Legendarna glumica Radmila Živković sahranjena je danas, 24. septembra 2024. godine, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Neutešna ćerka Bojana jecala i kukala na sav glas.

Čuvena Doka iz "Zone Zamfirove" sahranjena je u Aleji zaslužnih građana, pored reditelja Jagoša Markovića, koji je bio njen veliki prijatelj.

U istoj grobnici počivaju glumica Branka Veselinovic i kompozitor Kornelije Kovač.

Ćerka Radmile Živković nema od bola 

Nakon komemoracija, ožalošćena porodica, prijatelji, kao i kolege preminule glumice okupljaju se na Novom groblju. 

Ćerka Radmile Živković, Bojana, neutešna je stigla u kapelu, a kako naš reporter javlja, ona je uplakana mazila umrlicu pokojne majke. 

Sahrana

Alo

 

Podsetimo, osim brojnih kolega i prijatelja na komemoraciju je došao i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je održao govor posvećen glumici Radmili Živković.

- Poštovana i draga porodico, dame i gospodo, nisam očekivao da ću biti u ovoj ulozi i da ću se opraštati od naše Rade. Bili smo porodično vezani. Bio sam njen zet, da tako kažem, a vi znate da gde vam je žena, tu ste i vi. Bili smo vezani trideset godina. Sve mi se čini da ona i dalje nešto glumi i da je sve ovo deo neke predstave. Bila je legenda u svojoj profesiji i pre nego sam je lično upozano. Kako je rekao Bule, nametnula se svojim talentom. Snimila je više od pedset filmova i serija, radila više od četiri decenije. snimila, po statistici, više od 50 filmova i serija, pune četiri decenije je radila.

Alo! / I. R.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading