Ana Bekuta
Foto: ATA IMAGES/Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Veza pevačice Ane Bekute i političara Milutina Mrkonjića trajala je deceniju.

Nakon njegove smrti u novembru 2021. godine, folk zvezda odlučila je da ne daje izjave medijima, ali je nastavila da nastupa kako bi bar malo ublažila bol zbog njegovog gubitka.

- Dolaskom Mrke i njen i naš život otvorila se još više, zaljubljena žena. Kako možete da zamislite zaljubljenu ženu, takva je ona bila. Ta ljubav je bila tinejdžerska. Ja to u životu nisam videla i mnogi pričaju o toj ljubavi. Kao neko ko je to svakodnevno gledao i doživljavao i shvatao, oni su postavili jedan izvanredan primer kako ja sutra treba da biram - izjavila je Bekutina unuka, Sonja Polić.

Ana Bekuta

Foto: Printscreen/instagram

 

Mnogi su kritikovali Anu što se vratila poslu, koji je za nju predstavljao jedini izlaz i utehu, budući da je ceo život posvetila muzici i svojoj publici.

- To je njen lek, nastupati i deliti radost i svoj glas sa nekim. Kad je pitam kada planira da odmori i ode u penziju, ona uvek meni kaže "Ne, to se neće desiti. Sve dok ja mogu da pevam, ja ću da pevam". Bog je njoj dao glas koji ona treba da deli sa drugima, a ne da deli samo za sebe. Sva sreća, usrećuje mnoge ljude time i deli svoju tugu sa njima, kao i oni sa njom što se saosećaju sa tim tekstovima - rekla je Sonja  u emisiji "Una Due Tre".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading