Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Jelena Karleuša našla se u poprilično "nezgodnoj" situaciji.

Pop zvezda je dobila zadatak da izabere najprivlačnijeg sportistu među raznim imenima, a jedan se posebno izdvojio i potpuno neočekivano odneo pobedu.

Sve je počelo s fudbalerima, pri čemu je pevačica pohvalila izgled Luke Jovića, ali nije želela da ga izabere iz poštovanja prema Sofiji Milošević.

 

 

Tokom sledećih rundi, Filip Đorđević je prošao dalje, a Karleuša je zatim komentarisala i košarkaše.

Na kraju, kada su spomenuli Nikolu Jovanovića, osmeh joj se odmah pojavio na licu. U narednim rundama, ona je izabrala upravo njega, dok su svi ostali takmaci ispali iz igre, što je dodatno podrejalo sumnje, budući da se prate i lajkuju na Instagramu.

Publika nadglasala Karleušu u Kraljevu

Jelena Karleuša nedavno je nastupila na trgu u Kraljevu, gde se okupilo na desetine hiljada obožavalaca. 

Nakon što je izdala dva albuma "Alfa" i "Omega", koji su stekli ogromnu popularnost, Karleuša je započela muzičku turneju, pa koncerte održava po brojnim trgovima i najvećim halama u celom regionu.

Publika je s nestrpljenjem isčekivala početak koncerta, nakon čega je dočekana sa euforijom, ovacijama i skandiranjem imena. 

- Šokantno mi je da publika bude tri puta jača od brutalnog ozvučenja i mene - napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram u okviru snimka koji je objavila. 

Snimak iz visine pokazuje nepreglednu masu koja se sinoć okupila na trgu u Kraljevu, samo zbog Jelene, što možete pogledati na početku teksta.

Alo/Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading