Magazin In
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditeljka Pinka Sanja Marinković poznata je po svojim stavovima kada su u pitanju rijaliti učesnici i voditeljke koje su na to mesto stupile nakon vrtoglave popularnosti u rijalitiju.

Ona je sada iznenadila izjavom, kada je izgovorila ono što zapravo misle svi, ali ne govori javno, a to je da su rijaliti zvezde popularnije od pojedinih glumaca, književnika i onih koji zapravo i imaju nešto da kažu.

- Kada je reč o kritikama, najmlađi, najgledaniji, najkritikovaniji imaju više od sedam milijardi pregleda na Jutjubu. To su, naravno, učesnici "Elite". To vam je onaj čuveni rijaliti program koji niko ne gleda, a svi sve znaju. U našem društvu, otkad postoji televizija "Pink" i rijaliti program, svi znamo i svedoci smo da su rijaliti zvezde i jutjuberi mnogo popularniji nego što su to filozofi, književnici, pojedini glumci, da ne kažem naučnici i razni mudraci koji su stvarno kreirali mišljenje svakog od nas decenijama unazad, dopalo se to nekom ili ne, nećemo o tome da pričamo - rekla je Sanja, pa dodala:

Sanja i Vesna

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

+

- Ono što je činjenica je da sam sigurna da postoje neke osobine i neke crte karaktera i neke slabosti i neke kvalitetne osobine koje su krasile velike mudrace, razne učene ljude i razne koji su obeležili čitavu istoriju društva, koje krase vas odnosno nas. Moje prvo pitanje je da mi kažete koje osobine vas krase? - pitala je Marinkovićeva jednom prilikom rijaliti učesnike koji su se zatekli kod nje u studiju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading