Šabanova porodica
Foto: Alo/E stock

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, tragično je preminuo 17. februara 2019. godine u Nemačkoj, gde je samo dan pre nesreće održao nastup.

Pevačeva supruga, Gordana Šaulić, jednom je uspela da prikupi snagu i progovori o bolnoj porodičnoj tragediji koja je zauvek promenila njihove živote.

Ona je tada istakla da je predosetila da nešto nije u redu, te da ju je uhvatila panika od samog jutra.

- U 7 ujutru počela sam da ga zovem. Nije se javljao ni on ni Sloba. Uhvatila me je panika. Besomučno sam vrtela sve moguće brojeve, na kraju se Sloba javio iz bolnice, ali nije znao da mi kaže gde je Šaban. Agonija je trajala čini mi se satima, dok prijatelj koji živi u Nemačkoj nije saznao, javio je Ildi, a Ilda je mene zvala. Nisam mogla da dignem slušalicu, nisam mogla da čujem to što ima da mi kaže. Javila se žena koja radi kod nas. Njen izraz lica mi je rekao da je najgori košmar postao istina - pričala je Goca.

Podsetimo, Šaban Šaulić, poginuo je u 68. godini u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, blizu grada Bilefelda. On je ranom zorom sa svojom ekipom krenuo na aerodrom, a na putu do tamo dogodila se nesreća nakon čega je pevač prebačen u bolnicu, gde je i preminuo. Pevač posebnog glasa i talenta, ostavio je neizbrisiv trag u našoj narodnoj muzici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading