Koraima Tores
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Španska glumica Koraima Tores, poznata po ulozi Kasandre u istoimenoj seriji, posle 27 godina ponovo je posetila Beograd, ovog puta zbog uloge u seriji "Igra sudbine".

Srpska publika ju je dočekala sa istim oduševljenjem kao i pre gotovo tri decenije. Na početku konferencije za novinare, Koraima je izrazila svoju radost što se ponovo nalazi u Beogradu

- Srce mi puca od zahvalnosti što sam ovde, u ovom gradu i u ovoj državi - rekla je ona i rekla da je oduševljena dočekom:

- Jako sam emotivna... Od svega što sam mogla da zamislim, nikada ne bih mogla da zamislim ovakav prijem.

Koraima Tores

Foto: Ataimages

 

Glumica Koraima Tores prisetila se trenutka kada je pre 27 godina održala konferenciju za novinare u hotelu "Hajat", u vreme kada je serija "Kasandra" bila veoma popularna.

Takođe, otkrila je da li je i dalje u kontaktu sa svojim kolegama iz tog perioda, osvrnuvši se na uspomene iz tog vremena.

- Sećam se svega perfektno. Dobro se sećam ljubavi, bliskosti i emocije koju sam ovde doživela i ponekad se čujem sa Sotom koji je glumio Randua i sa još jednim glumcem iz serije, ali se nažalost ne viđamo. Komuniciramo s vremena na vreme.

Iako su mnogi priželjkivali nastavak serije koja je imala planetarni uspeh, Koraima kaže da je nemoguće da se on snimi.

 - Nažalost ne, zato što je žena koja je radila scenario preminula, pravo na seriju imaju njene ćerke koje to ne dozvoljavaju, a drugo, ja više ne izgledam kako sam izgledala - našalila se ona.

Koraima kaže da je već izašla u provod i rekla da joj se svidela živa muziku.

-  Posetila sam mesto gde ima živa muzka i bilo je prelepo. Imala sam priliku da ih upoznam i to je bio jedan ambijent ispunjen toplinom i ljubavlju.

- Kako vam se dopada srpski narod.

- Ljubazni su, puni ljubavi, poštovanja, znaju da izraze svoje osećanja na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano, kao kod kuće.  

Srbi su svojevremeno pisali peticiju predsedniku Venecuele da pusti Kasandru iz zatvora, jer nisu shvatili da je u pitanju samo telenovela.

- Jako sam emotivna po tom pitanju, jer mi glumci radimo da bi nam se verovalo, da bi publika živela sa nama, da nam veruje. To je najveći poklon koji je mogao da nam se desi. Da se ljudi identifikuju.

Koraima kaže da je presrećna što joj se ukazala prilika da opet dođe u Srbiju,

- To je poklon. Dar sa neba koji nisam očekivala i čini me samo još srećnijom i emotivnijom, jer su Srbi ušli u moje srce pre mnogo godina, a sada je ta emocija još veća.

S obzirom na to da glumica živi Bogoti, rekla je da je Srbija tamo sve poznatija, ali da još uvek nisu upoznati sa svim lepotama naše zemlje.

- Srbija je sve više poznata u Bogoti, ali ono što ne znaju je da je ovde rumba mnogo dobra, da je hrana jako dobra, da se ovde dobro provodi, da se lepo živi.

Koraima je već probala srpska tradicionalna jela i pića, a na pitanje da li je probala rakiju i kako joj se dopada naša hrana, odgovorila je:

- Da! Da, da, da! Probala sam i mnogo mi se dopala. Sve ono što sam ovde probala mi se dopada. I meso i piletina i salata i sirevi - rekla je ona i dodala da joj se dopada i Beograd:

- Šetala sam gradom, gledala sam zalazak sunca, bilo je savršeno, fotografisala sam, osećam se vrlo zadovoljno.

Alo! / Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading