MIHAJLO ŠAULIĆ SE JAVNO OBRATIO SUPRUZI: Hvala ti za naše malo čudo!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mihajlo Šaulić, sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića, u braku je sa suprugom Marinom, sa kojom je prošle godine dobio ćerku Manju.

Mihajlo se sada javno obratio supruzi na društvenoj mreži Instagram podelivši fotografiju sa njihovom naslednicom uz emotivnu poruku: 

MIHAJLO ŠAULIĆ SE JAVNO OBRATIO SUPRUZI: Hvala ti za naše malo čudo!

- Više puta sam koristio pesme da opišu moje stanje i sreću koju si mi donela od kada si ušla u moj život, jer su ljudi koji su ih otpevali rekli sve što sreća može čoveku da pruži, sa dolaskom tvojim ona mi je dala. Nisu pogrešili ni u jednom stihu - napisao je on i dodao:

MIHAJLO ŠAULIĆ SE JAVNO OBRATIO SUPRUZI: Hvala ti za naše malo čudo!

- Hvala ti, srećo, za ljubav koju primam, ja sam srećan čovek, najsrećniji što te imam. Hvala ti za dve, tri predivne godine, hvala ti za ovo malo naše čudo, hvala ti za čuda koja dolaze, hvala ti za strpljenje, poštovanje i neizmernu podršku koju dobijam do tebe, hvala ti ljubavi što sam tvoj - poručio je Šaulić svojoj lepšoj polovini.

Mihajla slomile emocije

Podsetimo Mihajlo je na Instagramu nedavno podelio fotografiju sa ocem iz detinjstva uz prigopdnu pesmu svog oca koji i dan-danas važi za kralja narodne muzike.

Šaban

- Neke slike mi nikada neće dosaditi, neka sećanja nikada izmagliti, neka osecanja nikada utihnuti - napisao je Mihjalo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading