Aljoša
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Leana, ćerka glumca Aljoše Vučkovića, dugo je bila u problemu sa drogom, a sada je na lečenju.

Leana je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić i mnogim drugim javnim ličnostima.

Naime nedavno se oglasio Leanin tata, naš glumac Aljoša koji je istakao o čemu je tačno reč:

ĆERKA NAŠEG GLUMCA BILA U KANDŽAMA POROKA! Preživela pravi pakao, lečila se od bolesti zavisnosti

- Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju - istakao je glumac svojevremeno.

Leana se izvukla iz pakla droge na sreću nje i njene porodice, a sada predaje na Univerzitetu Džon Nezbit, ima dete i svoj život je sredila u potpunosti.

OVAJ SRPSKI GLUMAC JE STRIC SEVERINE VUČKOVIĆ

Podsetimo popularna hrvatska pevačica Severina Vučković bez oca Severa ostala je u mladosti, a prema rečima njene majke Ane, od njega je nasledila karakter i izgled. U domaćim medijima često se pisalo o srpskim korenima Severa Vučkovića, o kojima Severina nerado govori.

Naime, malo znani podatak o hrvatskoj zvezdi je i to da je u rodbinskim vezama sa slavnim srpskim glumcem Aljošom Vučkovićem.

Aljoša Vučković

O rodbinskim vezama sa Severininim ocem, Aljoša je govorio samo jednom i tada je istakao da su oni dalji rođaci, kao i da su im dede iz istog sela u Dalmaciji, ali da nisu u kontaktu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading