Dejan Pantelić
Foto: Printscreen/Printscreen Prva TV

Dejanu Panteliću je 2012. godine ustanovljen tumor na krajnicima.

Usledilo je nekoliko godina lečenja, da bi u martu pre dve godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan. 

On je odlazak sa mesta voditelja najavio na društvenim mrežama.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje "polovan". Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je Dejan Pantelić tom prilikom. 

"Nisam smeo da dozvolim da se predam"

Kada mu se desila opaka bolest, Deki je javno pričao o tome.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskren je bio Dejan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nora

27.09.2024 07:14

Zasto vadite stvati iz naftalina? Pomislila sam da je covek sad opet operisan. Bilo mi zao, uvek mi je simpa lik. Malo vam je tragedija i bolesti danasnjih, pa da sr prisetite. Uzas sta radite!