Foto: Ataimages
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest o iznenadnom rastanku Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, Meline Džinović, iznenadila je javnost koja ne prestaje da priča o tome.

Melinu,modnu dizajnerku često viđamo skockanu koja podjednako dobro izgleda i bez šminke, a ona je nedavno u intervjuu za domaće medije istakla koliko često odlazi kod kozmetičara i šta je zapravo tajna njenog izgleda sa 43 godine:

Melina Džinović

 - Prema današnjim "pravilima" negovanja premalo. Ne odlazim kod kozmetičara, fokusirana sam na bazičnu negu, koristim jednu kremu dnevno. Frizera posećujem na svaka dva meseca - tada je rekla dizajnerka.

MELINA DŽINOVIĆ PRIZNALA ZAŠTO VIŠE NEĆE KROČITI U BOSNU!

Podsetimo, odmah nakon razvoda koji se dogodio brzinom svetlosti, Melina je spakovala kofere i napustila Srbiju, te trenutno živi na Azurnoj obali, a njene izjave o braku, kao i o detinjstvu i dalje se prepričavaju.

Melina je otkrila da se njena mladost brzo završila, budući da je već sa 22 godine rodila dete, te se posvetila porodičnom životu.

Haris, Melina

- Šta mene vraća u mladost... To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja... Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko. Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena - istakla je Melina jednom prilikom za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading