Ana Nikolić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Ana Nikolić  je započela svoju karijeru davne 2003. godine albumom "Januar".Njene pesme ne prestaju da budu hit i posle 21 godinu.

Ana danas slavi svoj 46. rođendan o čemu je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, a na svom storiju objavila je jednu od brojnih čestitki koje je dobila, i time izazvala pažnju među njenim fanovima.

Ana Nikolić

- Danas divan je dan, danas divan je dan.. Živa nam bila- pisalo je u jednoj od objava.

OVO JE NAJSKUPLJA PESMA NA ESTRADI!

Podsetimo nedavno je procurela informacija koliko je koštao jedan od najvećih hitova popularne pevačice.U pitanju je numera „Romale, romali“ za koju je Nikolićeva izvadila čak trideset hiljada evra. 

Iako vam prvo na pamet možda padaju neki boemski hitovi, verovali ili ne Ana Nikolić bila je spremna da najviše plati i to čuveni hit čija premijera je bila pre neverovatnih petnaest godina.

Ana Nikolić

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma postati vanvremenski hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva.

Podsetimo, Kiki Lesendrić nedavno je govorio o saradnji sa Anom Nikolić i otkrio zašto joj je debelo naplatio pesmu.

- Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana - rekao je on, a na pitanje da li je pesma vredela toliku sumu odogovorio:

- Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac - rekao je za "Blic". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading