slobodan ćustić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Poznato je da Slobodan Ćustić ima šestoro dece iz dva braka.

Sa prvom ženom je dobio dva sina, Nikolu i Ljubomira, a sa drugom ima četvoro dece, Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena.

Glumac je od svoje druge supruge stariji 23 godine, a Jelena je njihovo dvoje mlađe dece rodila kod kuće, a o tome je jednom prilikom i pričala.

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila - pričala je Jelena nakon što je prvi put imala iskustvo sa porođajem u kadi, okružena najmilijima.

- Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa - opisala je Jelena, koja posle porođaja nije otišla u bolnicu.

Slobodan Ćustić

 - Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio - rekla je supruga Slobodana svojevremeno za Hello.

- Naši sinovi razumno su prihvatili dolazak svoje sestre. Sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava - istakao je glumac koji je rekao da je tog jutra bio najsrećniji čovek na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading