Milica Pavlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Milica Pavlović je izuzetno posvećena svojoj karijeri, u koju, osim rada i truda, ulaže i značajna finansijska sredstva.

Njeni muzički spotovi postaju sve dinamičniji i inovativniji iz godine u godinu, a poznata je po tome što se njeni spotovi ubrajaju među najskuplje na domaćoj estradi.

Da i te kako voli da se igra u šou biznisu Milica je pokazala u spotu za pesmu "Crna jutra". 

- Ja sam se samo bavila ovim poslom najbolje što znam i odgovorila tome kako treba da se ekranizuje pesma "Crna jutra". Dobijala sam pretnje smrću i vređanje, to ne opravdava nikoga ko je to napisao ili izrekao. Da ne kažem da su moje kolege išle na nacionalnoj frekvenciji da pričaju protiv mene i da pozivaju ljude na nasilje. Videla sam prava lica mnogih, rekla je.

- Ja obožavam da su pored mene najlepše moguće žene i svaku ispoštujem kako treba i pomazim i ostanem u kontaktu sa njom, ni momci tih devojaka se ne ljute, šaljivo je rekla Milica, a na pitanje šta kažu devojke kakva je u krevetu, kroz osmeh je rekla: "Nisam dosadna".

Album "Boginja" postavio je Milicu Pavlović na tron muzičke scene i uvrstio je među najpopularnije mlade izvođače.

Ovo je bio njen drugi album, objavljen u decembru 2016. godine, i doneo joj je brojne hitove, uključujući i ovaj koji se istakao.

- Spot za pesmu "Boginja" je takav kakav jeste jer toliko sam para imala. "Boginju" smo snimali sa poslednjim delom budžeta, a kad smo došli do pesme "Mogla sam", tu sam pozvala jednog dana ću i otkriti ko je snimao taj spot, i biće vam vrlo interesantno, samo sam pozvala njega i rekla: "Molim te dođi, kakvu god kameru da imaš , ja imam svega par stotina eura u džepu, ti dođi snimaj, šta snimaš snimaš... To mi je jedan od najvećih hitova i od najlepših uspomena jer tu imam ekranizovau Marinu Tucaković, rekla je Milica.

Milica Pavlović uradila nešto što niko nije očekivao 

Kao Bomba, odjeknula je vest da je Milica Pavlović pripremila pravi spektakl za svoju publiku.

Milica je sama otkrila, da će u narednom periodu posetiti gradove u kojima će održati press konferencije povodom koncerata, te da će u sklopu tih poseta organizovati i "Meet & Greet" sa svojim najvatrenijim fanovima.

Pavlovićeva organizovala je za svoje fanove konkurs i svi koji su kupili karte za predstojeće koncerte u Rijeci, Banja Luci, Skoplju i Sarajevu, za kategorije fan pit i vip fan pit, mogu da se prijave za upoznavanje sa njom, a oni najsrećnije ruke će imati mogućnost da provedu nekoliko sati sa pevačicom i da je lično pitaju šta žele.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading