Tanja Savić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tanja Savić obeležiće 20 godina karijere velikim koncertom u Beogradskoj areni, do kojeg je ostalo nešto manje od dva meseca.

Naime, Tanja uživa u ljubavi sa partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, a u emisiji je otkrila da oni žive zajedno u inostranstvu, a da će neki period boraviti u Srbiji.

- Mi živimo zajedno skoro godinu i po dana sa našom dečicom i super nam je, zaista. Učimo decu nekim vrednostima kojima su naši roditelji nas učili i baš ih učimo da budu dobri ljudi - a onda je otkrila bi volela da ima dete:

- Naravno da želim, ali ne zbog sebe, već zbog njega, zato što ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete zato što se volimo stvarno. On je prihvatio moju decu i ja to jako cenim i poštujem. Upoznao je i moje roditelje. I ja opet kažem, ja nisam savršena osoba, možda sam i teška ponekad, i ja kažem da je on možda jedina osoba koja bi mene trpela - priča i dodaje:

- Svakako da nisam savršena, ali mislim da je on savršen i ja sam ga zavolela takvog kakav je. Hvala mu na tome što me je prihvatio i što me voli, i što mogu da osetim da me neko konačno voli i da ja to osetim. Verujem mu i vratio mi je veru u ljubav - otkrila je za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading