Husa Alijević
Foto: Printscreen/Printscreen

Husein Husa Alijević, poznatiji kao Husa Beat Street i jedan od osnivača popularne grupe Beat Street, doživeo je nezgodu tokom svog nastupa.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako Husa, u želji da dodatno zagreje atmosferu, odlučuje da se popne na kafanski sto.

Međutim, u jednom trenutku, pevač je pao pravo na pod.

Film

Foto: Ataimages

 

Iako je pad bio neprijatan, Husa je profesionalno nastavio sa nastupom, ponašajući se kao da se ništa nije dogodilo.

Snimak Huseinovog pada sa kafanskog stola ubrzo je postao viralan, šireći se društvenim mrežama velikom brzinom. Komentari su se nizali jedan za drugim.

- "Sačuvaj me Bože", "Bravo, samo natavi dalje","Ljudi čovek je zamalo poginuo", "On je ladno nastavio da peva, bravo", "Kako je sada Husa", "Jel povređen, šta se desilo" - bili su samo neki od komentara.

Husein Alijević u Zakuvavanju otkrio tajne sa snimanja filma "Nedelja"

Husein Alijević, koji je glumio Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja" kaže da je tokom snimanja posebno vodio računa o ishrani. Trenirao je redovno da bi što realnije predstavio Džeja.

- Pripremajući se za film, izgubio sam 20 kilograma za tri meseca. Zbog korone sam dobio na kilaži, posle toga dve godine nisam bio aktivan. Kada sam ušao u projekat, morao sam da skinem taj višak, tako da sam i na samom snimanju gledao da izbegavam ugljene hidrate, da budem u treningu - ispričao je on u emisiji "Zakuvavanje".

Za Džeja Ramadovskog ima samo reči hvale. Upoznali su se davnih dana, spojila ih je Marina Tucaković. Husa, koji se na estradnom nebu proslavio devedesetih sa grupom  Beat Street, za Džeja je pisao pesmu.

Među tim pesmama je i jedna koju legenda Dorćola nije stigla da otpeva, a koju je Husa odlučio da otpeva pred našim kamerama.

- Pesma se zove "Bisokop" pevao sam je Džeju uz gitaru... Posle filma sam poželo da je snimim i podelim sa publikom - ispričao je gost emisije "Zakuvavanje"  

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading