Zvezde Granda
Foto: Printscreen/Grand

Sinoć je emitovana prva emisija nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

Kreativni direktor Granda i tvorac emisije "Zvezde Granda", Saša Popović, nije prisustvovao prvim epizodama nove sezone, a razlog je, prema rečima Đorđa Davida, Popovićeva bolest.

Na njegovo mesto trenutno se nalazi Voja Nedeljković, dok ga u "sobi za emocije" menja pevač Milan Mitrović. 

Voja je istakao da mu je ovo veliki zadatak, a u toku emisije došlo je do neočekivane situacije kada se od njega tražila hitna reakcija. 

Zvezde Granda

Printscreen/Zvezde Granda

 

Dok je nastupao mladi kanditat iz Bosne i Hercegovine, Bosanac je od Voje Nedeljkovića zahtevao da napravi presedan, to se nije dogodilo, pa je takmičar ponovo nastupio u baražu. 

Kako je jedina dala podršku takmičaru, Ceca je dobila reč, pa je Alenu poželela da se u baražu što bolje pokaže kako bi nastavio takmičenje.

Zvezde Granda

Printscreen/Zvezde Granda

 

-Videla sam nešto u njemu, naravno da treba nešto i da se koriguje, malo da se usmerava. Tačno znam šta bih ti pokazala, čujem da imaš samo 20 godina, to je jako malo. Odličan si materijal za rad, mogu stvari da se isprave na vreme. Ako prođeš u baražu, srećno – rekla je Ceca.

Nakon Cecinog izlaganja, u razgovor se umešao Dragan Stojković Bosanac koji je zahtevao od Voje da napravi presedan u prvoj emisiji i da Alena dodeli Ceci Ražnatović.

Zvezde Granda

Printscreen/Zvezde Granda

 

-Evo Vojo, da napravimo presedan i neka ga uzme Ceca – rekao je Bosanac, dok je Marija Šerifović odmah reagovala:

-Nema ništa od toga. Pravila su pravila.

Voja na kraju nije promenio odluku, pa je kandidat nakon dva panik tastera i jednim glasom podrške ponovo pevao u baražu. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading