Rada Manojlović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Rada Manojlović je nakon 15 godina odlučila da stavi tačku na saradnju sa svojim menadžerom koji ju je, kako pevačica tvrdi, tokom njihove saradnje godinama potkradao. 

Rada je nakon toga ulogu menadžera prepisala rođenoj sestri Maji, a spominje se cifra od nekoliko stotina hiljada evra.

Rada

Foto: printscreen/TikTok

 

 - Zakopao me je, bager me nije mogao otkopati. To svi znaju, interno, ma svi novinari. Mi smo bili kućni prijatelji. On je meni kao devojčici dodeljen od "Granda". Mi smo godinama radili zajedno i to je mnogo zarađenih para. Prelomila sam za doček 2022. godine. Rekla sam: "Radmila, nećeš više ovako raditi!" Pa, pevaću i u šatoru ponovo, ako treba. Sve je za ljude, na kraju krajeva ko dolazi pod šatore, pa ljudi - istakla je Manojlovićeva i dodala:

- Mi smo radili od 2007. do 2022, ali do 2016. godine je bilo po "Grandovim pravilima", pa se tada više kralo od Saše Popovića. Posle je krenulo da se krade od mene, a ja sam se zaljubila, pa mene nije bilo briga da li imam para ili ne. Bilo mi je dovoljno samo da živim - rekla je Rada jednom prilikom.

Rada Manojlović

Foto: Youtube/Printscreen

 

Rada je iskreno ispričala jednom prilikom i kako je primetila da ima manje para nego inače.

- Shvatili smo da me potkrada kada se moja sestra Maja posvađala s dečkom. Došla je ona tada kod mene da živi, a Maja je sve suprotno od mene. Gleda, broji, čuva sve račune... Tako je jedne noći brojala novac i kaže: "Ovde fale pare!" Ja kažem: "Ma, bre, Majo, nema šanse!" I pozovemo mi njega, da mu ne pominjem sada ime, a on kaže: "Izvini, deca su se igrala sa kovertom!" I tako su se "zaturavale" pare jedno šest meseci... U jednom momentu je baš kulminiralo. Nije se znalo na koji račun se novac uplaćuje... Od brata žene, moj, njegov... Za šest meseci sam zakinuta za sumu sa više od pet nula - istakla je pevačica.

Rada objava

Printscreen/Instagram

 

Nakon toga šta ju je zadesilo odlučila je da to završi na lakši način i da ne pokreće tužbu, jer smatra za sebe da je dobra i da ništa nije vredno stresa koji je pretrpela.

- Nisam ga tužila. Ne želim... To jeste krađa, ali ja sam dobra, a dobar i glup su braća rođena. Ma, to ništa nije vredno stresa koji sam preživela. Šest godina ništa nisam snimala, imala sam poljuljano samopouzdanje i tako dalje. Para će biti! Ja sam neko ko je rano ostao bez majke i pare mi nisu pomogle ni da je spasem, niti da je vratim. Pare koje sada imam, a kojih sam mogla da imam mnogo više, za mene nisu sreća. Šta ću ako poludim i završim na psihijatriji. Šta će mi pare?! - zaključuje Rada Manojlović za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading