Jelena
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Sinoć je emitovana prva emisija nove sezone "Zvezde Granda", a mnogi gledaoci i dalje žale odlaska Jelene Karleuše iz žirija ovog muzičkog takmičenja. 

Pop diva je svojevremeno istakla da je takmičenje "mrtvo bez nje", ali je otkrila i da je u stolici šest godina sedela bez honorara. 

- Pravim lažne frke, kako bih uspela da dođem i do onih do kojih inače ne bih. Tako sam i sa "Zvezdama Granda". Ja sam samo čekala da oni reaguju, njima sam šest godina pravila rejting, a sad su na nivou statističke greške. Dala sam im veštačko disanje. Tako je bilo i sa "Grandom", jer njima treba marketing. Očekivala sam da mi se zahvale jer se dva dana piše o njima, jer ih više niko ne spominje. Nema frke na društvenim mrežama zbog njihovih stavova, to je umrla franšiza.

Jelena Karleuša

Printscreen

 

- Radila sam gratis šest godina, nastupala sam samo da bih mogla da imam za krpe za snimanja. Tražila sam da Viki bude član žirija, da bih na njoj mogla da vežbam svoje retoričke veštine. Tu su bili i Đorđe David i ona, ali ništa nisu uradili - rekla je Jelena za "K1". 

Jelena Karleuša

Printscreen

 

Popović: "Poštujem Karleušu" 

 Saša Popović je nedavno gostujući u jednoj emisiji na K1 prokomentarisao Karleušino napuštanje emisije.

‒ Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem, tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila nama, toliko je šou značio za nju. Ako vam kažem da je ona honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobijete bez 12.000, 13.000 ili 20.000 evra - rekao je tom prilikom Popović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading