Nadežda i Toma
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Nadežda Biljić jedan je od najboljih vokala na domaćoj javnoj sceni, a i šire, a talenat je pokazala tokom učešća u Zadruzi.

Jedan Nadeždin video sa Youtube kanala svojevremeno je napravio pravi bum među publikom.

Na pomenutom snimku vidi se pevačica u pidžami sa sve čupavom kosom i u potpuno opuštenom izdanju, a isti broji preko tri miliona pregleda.

Nadežda se jednom prilikom osvrnula na pomenutu situaciju i istakla kako nikada ne gleda svoje snimke, jer kako kaže, samokritična je prema sebi, ali lepe reči koje dobija od strane publike su joj pokretač i razlog što je i dalje na javnoj sceni.

Nadežda Biljić

Foto: Promo

 

- Pravo da ti kažem ne volim da gledam svoje klipove. Ni da slušam ni da gledam sebe jer sam previše samokritična. To je kažu, odlika velikih. Ali ti komentari i lepe reči su pokretač i razlog što sam ja i dalje ovde. To mi je podstrek da budem još bolja, jer znam da mogu još - govorila je pevačica i nastavila:

PLASTIKA NIJE TALENAT, SILIKONI NISU HARIZMA! Pevačica isprozivala koleginice, ne zaustavlja se

Foto: Dejan Milićević

 

- Eto, ja nikada nisam rekla, da sam zvezda, imam tri miliona pregleda i to je to. Ne, ja mogu bolje i ići ću još, baš zbog tih ljudi koji mi daju vetar u leđa i daju mi komplimente. Što se tiče tog mog izdanja na tom video klipu gde sam u pižami, čupava u opuštenom izdanju, mogu samo da kažem... Da objasnim ako nekome nije jasno, silikoni nisu harizma, plastična hirirgija nije harizma, nije talenat. Kada imaš talenat i zračiš možeš džak na sebe da staviš svi će da gledaju u tebe - poručila je Nadežda.

TOMA NIJE U KONTAKTU SA VANBRAČNIM SINOM! 

Podsetimo, ona je već nekoliko godina u vanbračnoj zajednici sa Tomom Panićem, kojeg je upoznala u rijalitiju Zadruga, gde su i otpočeli vezu. 

Par je pre četiri godine dobio sina Longa, a nije tajna da Panić ima i vanbračnog sina u Kini, o čemu je i javno govorio u rijalitiju. 

- Ne bih imala ništa protiv da Toma sina dovede kod nas, ali kao što sam već rekla, ne bih se u to previše mešala. To je Tomin život pre našeg braka i on najbolje zna šta treba da radi po tom pitanju. Decu obožavam i Longov brat je dobrodošao u naš dom - rekla je Biljićka, pa otkrila da li je njen muž u kontaktu sa sinom i njegovom majkom.

Nadežda i Toma

Foto: Alo.rs

 

- Nije u kontaktu - rekla je kratko, pa dodala:

- Sigurno mu je kao ocu teško što je situacija takva kakva jeste. To su osetljive stvari. Nadamo se da će se to promeniti.

Podsetimo, Nadežda se u rijalitiju istakla svojim vokalnim sposobnostima, a nedavno je govorila i da je njen put na estradu bio trnovit. 

- Situacija je sada mnogo bolja. Kao što i sami znate, pojedini menadžeri guraju u prvi plan svoje pevače zbog kojih mi koji nismo u određenim klanovima nismo mogli da dođemo do izražaja. Takođe, širile su se glasine da pijem i da ne dolazim na nastupe. To se promenilo, sada sam vrlo posvećena poslu i sve funkcioniše kako treba. - izjavila je pevačica.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading