Zvezde granda
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Martin Osmanović Švaba učesnik popularnog takmičenja "Zvezda Granda", predstavio se publici i žiriju sa pesmama "Jedna lasta ne čini proleće" i "Dođi da ostarimo zajedno".

Martin je dao sve od sebe ne bi li se dopao žiriju, međutim, to nije bilo dovoljno, a oni su dali svoje iskreno mišljenje na njegovu interpretaciju.

Zvezde Granda

Foto: Tv

 

- Meni se dopalo. Ima tu svačega... Prljavo pevaš, to mora da se ispravlja, ali okej je, bolestan si. Ima materijala da se oblikuje i dotera, ali emotivno i toplo, prijalo mi je ušima - govorila je Ceca Ražnatović

Nakon čega je Voja Nedeljković upitao Mariju Serifović šta nije valjalo, ona odsečno rekla:

- Ništa - tu se Marija nije zaustavila sa komentarisanjem Martinovog nastupa.

Zvezde Granda

Printscreen

 

- Ovo je takav sklad nesklada... Izvini momče, stavljamo sa strane to što ti nije dobro, ali verovatno bi ti stilski opet pevao tako. Ove numere se ovako ne pevaju. Ovo je zlostavljanje prvo ljudi koji su napisali ovo, onda čoveka koji je otpevao, a onda i nas, žirija. Sinče moj, ovde nema silovanja, ovo se ovako ne peva, uzmeš nešto drugo da pevaš... Je l' ti misliš da pevaš bolje od Šabana? Zašto ti pokušavaš da otpevaš nešto više, nešto što on nije? Čemu to služi? - upitala ga je Marija.

Snežana Đurišić se takođe nadovezala i imala šta da doda.

- Kao da si krenuo negde, a ne znaš gde ćeš. Bilo je rogobatno i ružno. Muzikalan si, nije lično, ali nisi mi pokazao - govorila je Snežana. 

Zvezde Granda

Pink printskrin

 

Viki Miljković je bila među onima koji su ga branili jer je prehlađen, sigurna da mu samo to ne dozvoljava da pokaže sve što može, uprkos tome Osmanović je dobio priliku ipak da izabere mentora, pa se odlučio za tim Cece Ražnatović. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading