Official Channel Nedeljko Bajić Baja
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Nedeljko Bajić Baja rođen je u selu Šipovo, odakle je davnih dana i započeo svoju karijeru dugo više od 30 godina, a o njemu su sada progovorili i meštani sela.

Dobar deo života proveo u Šipovu gde i danas ima porodičnu kuću koju, kako je ekipa emisije "Metar moga sela" saznala, često posećuje.

O životu Nedeljka Bajića Baje pričali su oni koji pevača poznaju od malih nogu.

Official Channel Nedeljko Bajić Baja

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- On je izgubio oca kao mali, tata je bio mlad, imao je samo četrdeset sedam godina. Ostali su mali, siroti, pa su se nekako krpili. Ostali su sami... - ističe jedan meštanin, koji je izneo još detalja.

- Otac je bio lovac strastven, dobar čovek i dobar pevač je bio. Njemu nije trebao ni plejbek. Bolji je bio od Safeta Isovića. Znaš, onda su se brali kukuruzi, išlo se, nije bilo kombajna, svi izađu na ulicu, kad on zapeva. Otac je bio dobar pevač - kaže ovaj meštanin koji je otkrio od koga je Nedeljko nasledio talenat.

Na prostranom i velikom imanju, na samom vrhu brda u potpunoj tišini i zeleniilu, smeštena je velelepna porodična kuća Nedeljka Bajića Baje. Pevač je dao sve od sebe da svojoj majci koja živi u toj kući obezbedi sve što joj je potrebno, ali i da napravi sebi i svojim najmilijima oazu mira u svom selu.

''DOBIO JE GRATIS 20-30 HEKTARA ZEMLJE'' Komšije iz sela Nedeljka Bajića otkrivaju dosad nepoznate detalje o životu pevača

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- On ima dve sestre i dva brata. Kada dođe uglavnom, bude gore, odmara, spava. Lepa je kuća ima i bazen, napravili su neki bungalov, jedan - kaž meštanin, dok je drugi ispričao još detalja:

- Pred rat je on otišao u Novi Sad, ima tamo brata, srednjeg, starijeg od sebe, ima i jedan, radi po Nemačkoj, najstariji, bavi se privatnim poslom, građevinom. Nedeljko mu je ustupio stan, kad je rat stao, a Nedeljko je prešao u Beograd. Ovde mu je sestra najstarija bila udata za jednog policajca, e taj njegov sin je sada menadžer Baji.

Na putu do kuće koju je Nedeljko Bajić Baji napravio tako da može da uživa kada dođe, meštani su sedmoj sili svašta ispričali.

- Ima gore mamu, nije baš najzdravija na nogama, nije baš pokretna puno. On je najprvrženiji bio njoj od sve dece, to znam ja. Ona je njega zvala Bikan, mi mu nadenuli Biljkić zarad onog pevača. Uglavnom, on je nadaren od malih nogu i trudio se puno i dao se za to i uspeo - ispričao je meštanin kog smo prekinuli dok je pekao rakiju.

''DOBIO JE GRATIS 20-30 HEKTARA ZEMLJE'' Komšije iz sela Nedeljka Bajića otkrivaju dosad nepoznate detalje o životu pevača

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako su komšije otkrile, Baja ima ogromno imanje.

- Ima on ogromno imanje, jer to je njemu deda steko, prešao Solunski front, pa ga je kralj častio sa tim imanjem, dobio gratis 20-30 hektara. Inače, njegovi rođaci su svi dole, stričevi, dedovi, svi su dole - objasnio je meštanin.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading