Milan
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Milan Kalinić navodno se razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka. 

Milan se iselio iz porodičnog stana u kom je živeo sa Sandrom i decom, starijom ćerkom Teom i mlađim sinom Vukom, pišu domaći mediji.

Glumac i voditelj nedavno je prokomentarisao ponašanje Jovane Jeremić i tom prilikom istakao da mu nije jasno kako ona radi na televiziji. Međutim, tada je Jovana izjavila, da Milan voli žene baš kao što je ona, a on je njenu izjavu prokomentarisao u jednoj emisiji.

- Jovana Jeremić je izjavila da ti voliš žene i pališ se na žene kao što je ona - rekao je voditelj na Hype televiziji, a Milan Kalinić je, uz osmeh, odgovorio na to:

- Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto žene sad znate kakve žene treba da mi prilaze - rekao je on kroz smeh.

Ubrzo nakon komentara Milana Kalinića, oglasila se i Jovana Jeremić za Alo!. 

- Milana izuzetno gotivim i poštujem, iznenadilo me da sudi onako o meni, mislim na onu njegovu prvu izjavu kada se čudio kako me toliko ljudi gleda, a da me nije ni upoznao, međutim, on je tada rekao istinu - da sam ja najgledanija i time mi je dao ozbiljnu reklamu - započela je Jovana za Alo! i dodala:

- Što se mog mišljenja o njemu tiče, smatram da je on jedan umetnik i ja sam umetnik na svoj način, nema potrebe da nas dvoje ratujemo i prepucavamo se. Jedino što nam se umetnosti razlikuju, pa me možda u jednom momentu nije razumeo. Ja mu, zaista, želim svu sreću! Milanče, dušo moja, ljubavi moja, plavušane moj... Veliki pozdrav za tebe - rekla nam je Jovana kroz smeh i zaključila: 

- Šalu na stranu, on sve što je radio, radio je dobro jer je talentovan, tu nema priče. Čak i onda kada me je napao, bila sam baš blaga prema njemu, ali to je zato što sam slaba na plavušane, šta ću... 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading