Luna Đogani
Foto: Alo/Foto: Alo!

Luna Đogani i Marko Miljković krstili su danas mlađu ćerkicu Lanu, a zatim su okupili najbližu rodbinu i prijatelje u jednom restoranu u prestonici, te obeležili i njen prvi rođendan, ali i Markov rođendan, koji je danas.

Među prvima je stigla Lanina baka Anabela, Lunina majka, koja je otkrila šta je poklonila unuci, a potom su stigli i domaćini, koji nisu skrivali raspoloženje i radost zbog današnjeg dana.

Marko je nedavno ostao bez majke, te je danas bio na ivici suza što ona nije sa njima, a potom je otkrio i šta mu je Luna poklonila.

- Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moj otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitao je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim - rekao je Marko na ivici suza, dok je Luna dodala:

- Mia je ista baka Neda, Markova mama, stalno joj pričamo o njoj.

Luna je priznala da je, uprskos brojnim nedećama koje su ih zadesile, ponosna na njihov odnos i na činjenicu kako funkcionišu u ovakvom vremenu.

- Zajedno sam pet i po godina, u braku tri. Ja sam jako ponosna na nas, ljudi su uvek sumnjali, jer te rijaliti veze umeju da budu fejk, ali mi smo dokazali sve. Imamo sve, posao, ljubav i porodicu, nije uvek bilo lako, bilo je kompromisa. Ja sam skroz odustala od pevanja, ne pronalazim se u tome, kad vodim emisiju onda sam zadovoljna i srećna. U moje spotove i pesme uložena je jako puno para - rekla je Luna, a kompletan intervju pogldajte na vrhu teksta.

Dekoracija na rođendanu sve oduševila

Par je vodio računa o svakom detalju, a naš reporter koji je trenutno na licu mesta navodi da su brinuli da sve bude potaman.

Magična dekoracija, razne đakonije, ogroman prostor za decu, samo su neki od detalja.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading