Adam Đogani
Foto: Alo/Foto: Alo!

Adam Đogani pojavio se večeras sa verenicom na krštenju ćerke Lune i Marka i prvom rođendanu.

Adam nije krio osmeh, te je pozirao sedmoj sili, zajedno sa lepšom polovinom.

Ono što su svi primetili su bujne grudi njegove verenice, koje su svima zapale za oko, a mnogi su i komentarisali da su možda i najveće na estradi.

Gagi raskinuo sa devojkom

Luna i Marko Miljković napravili su gala proslavu povodom krštenja i prvog rođendana njihove ćerkice Lane.

Par je u jednom beogradskom restoranu okupio veliki broj prijatelja i saradnika, a u jednom trenutku je stigao i Lunin otac, Gagi Đogani.

Gagi Đogani

Foto: Alo!

 

Denser je došao sam, te odmah medijima priznao da je okončao svoju vezu.

- Imao sam ponudu za "Elitu", fin je honorar bio, boli glava! Na moru, gde sam bio sam, sam odlučio da ipak ne ulazim. Kad pomislim da sam 10 meseci tamo bez dece, bez psa... Dobro, sa devojkom nisam više, eto... Nije problem što nastupam opet sa bivšom ženom, ne, nije išlo. Ja pratim rijaliti, ali neću ulaziti. Da li sam zaljubljen u Anabelu? Ne, ne, dobar nam je odnos, vidim kod nje iskrenost - kazao je Gagi pred našim kamerama, a ceo intervju pogledajte iznad.

Marko takođe bio na ivici suza

Marko je nedavno ostao bez majke, te je danas bio na ivici suza što ona nije sa njima, a potom je otkrio i šta mu je Luna poklonila.

Luna Đogani

Foto: Alo!

 

- Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moj otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitao je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim - rekao je Marko na ivici suza, dok je Luna dodala:

- Mia je ista baka Neda, Markova mama, stalno joj pričamo o njoj.

Alo/I.R.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading