SUPRUGA MILANA KALINIĆA NAKON RAZVODA POSLALA MOĆNU PORUKU Sandra zapalila mreže, svi komentarišu njen izgled, evo kako sada živi
Foto: Alo/Printscreen

Voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka. 

Glumac se iselio iz porodičnog stana u kom je živeo sa Sandrom i decom, starijom ćerkom Teom i mlađim sinom Vukom. 

Sandra mesecima unazad na društvenoj mreži Instagram objavljivala je fotografije na kojima je sa decom ili društvom, dok se glumac na istima nije mogao videti. 

Sandra

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako se može videti na Sandrinom profilu na Instagramu, ona još uvek ima prezime "Kalinić". Obzirom da su se u medijima pojavile informacije da se par razišao još početkom ove godine, od tog perioda, pa do danas svašta se zanimljivo moglo uočiti kod Sandre na mrežama.

Sandra

Foto: Printscreen/instagram

 

Sandra je putovala, bila je u Italiji, a najviše pažnje privukle su njena slike u vreloj kombinaciji kako šeta Dorćolom, a u slobodno vreme voli da igra i tenis.

Sandra

Foto: Printscreen/instagram

 

Kalinić se iselio iz stana, razvod se desio još početkom godine

Vest da se glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi od žene Sandre posle čak 18 godina braka šokirala je mnoge. Njih dvoje bili su u braku od 2006. godine, a u braku su dobili dvoje dece.

Kako ističe izvor bliskog Kaliniću, Sandra i on rešili su da stave tačku na svoj brak još početkom ove godine, kada su rešili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem. On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kom su godinama živeli, pa je odmah započeo sa traženjem nove nekretnine za sebe.

U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Da odnosi između uskoro bivših supružnika duže vreme nisu najbolji, svedoči i činjenica da se oni već duže vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a on je na javne događaje i premijere dolazio ili sam ili u društvu majke.

Ona je letos podelila fotografiju na kojoj uživa sa prijateljicama u izlasku, a tada je poslala moćnu poruku:

"Za ono najbolje što tek dolazi".Osim toga, Sandra je putovala, bila je u Italiji, a najviše pažnje privukle su njena slike u vreloj kombinaciji kako šeta Dorćolom, a u slobodno vreme voli da igra i tenis.

Alo/ Kurir

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading