JADRANKA BARJAKTAROVIĆ ODUSTALA OD BORBE ZA EVROVIZIJU Izdato zvanično saopštenje, razlog je neočekivan!
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon dve godine pauze, RTCG raspisao je javni konkurs za izbor kompozicije za predstavnika Crne Gore na međunarodnom takmičenju.

Pesmu na konkurs je navodno prva poslala Jadranka Barjaktarović, kojoj će ovo biti prvo veće pojavljivanje u medijima nakon skandala iz 2020, kada se povukla iz javnosti.

Ona je navodno trebala da se takmiči na Montesongu, ali do toga ipak neće doći. 

- Velika zauzetost i obaveze celog tima nisu dopustile da kompoziciju pripremimo do zadatog termina. Kako je celi tim o svim prethodnim snimljenim kompozicijama razmišljao do poslednjih detalja, konstatovali smo da nismo u mogućnosti da na tom nivou odgovorimo za ovako važnu priliku, te zajednički doneli odluku da pesmu uradimo u narednom periodu na način kako zaslužuje i pratimo naredne konkurse. Još jednom izražavam veliko žaljenje zbog nemogućnosti da i ove godine učestvujem -  poručila je Jadranka Barjaktarović u saopštenju.

Numere su navodno poslali i Danica Crnogorčević, pevačica etno-pesama, kao i Boban Rajović.

- Oduvek sam govorio da bih voleo da učestvujem na takvom festivalu jer volim izazove, a i pesma koju bih predao morala bi da bude u nekom drugom fazonu. I samim tim bi se nešto desilo, da ne bude sve sterilno, ipak trajem 25 godina i potrebno mi je da me nešto pokrene. A što se tiče pitanja da li sam ove godine predao pesmu, to će se vrlo brzo saznati. Svakako mi je drago što će Crna Gora opet da se takmiči - rekao je Boban Rajović.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading