Foto: Ataimages
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Američki reper Šon Didi Kombs nedavno je došao na sud u Menhetnu, gde je suočen s ozbiljnim optužbama za reketiranje, zavere i seksualnu trgovinu ljudima.

Didi je bio u društvu najvećih svetskih imena iz sveta muzike i filma, a u njegovom društvu našla se pre nekoliko godina i Jelena Karleuša. 

Nakon što je njena fotografija sa Didijem krenula da kruži mrežama, ona se sada oglasila i objasnila šta se tada desilo: 

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

- Povodom eksplozivnih i netačnih naslova, kao i zbog budalaština po društvenim mrežama, primorana sam da reagujem. Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono sto se na slici ne vidi jeste da smo u drustvu drugih najvecih americkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvecih nas fotografiše. Nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimereno. Pi Didi se uvek ponasao normalno i kulturno. U životu sam oduvek imala i imam bliske kontakte sa, za javnost, velikim svetskim zvezdama ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pricati niti obaveštavati planetu sem kada oni to sami ne obelodane, kao Kanye itd. Prezirem sindrom linča i napada mase na javne ličnosti koja mnogima presudjuje pre suda, na koje se mnogi kače zarad slave i govore neistine zarad sticanja materijalne dobiti. Svi se sećamo godina kada su po sudu prevarili Majkl Džeksona a na kraju se nista od toga nije dokazalo sem da mediji od svakog mogu da naprave andjela ali i crnog djavola - zaključila je Jelena. 

Iako je fotografija nastala početkom dvehiljaditih godina, to nije predstavljalo problem da napadi na Karleušu krenu i zbog ove fotografije. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading