Danica
Foto: Privatna arhiva/Danica Crnogorčević

Crna Gora će se nakon dve godine pauze ponovo takmičiti u izboru za Pesmu Evrovizije. 

Kako se navodi, za konkurs se prijavio Boban Rajović koji ne krije zadovoljstvo povodom povratka Crne Gore na prestižno takmičenje.

- Oduvek sam govorio da bih voleo da učestvujem na takvom festivalu jer volim izazove, a i pesma koju bih predao morala bi da bude u nekom drugom fazonu. I samim tim bi se nešto desilo, da ne bude sve sterilno, ipak trajem 25 godina i potrebno mi je da me nešto pokrene. A što se tiče pitanja da li sam ove godine predao pesmu, to će se vrlo brzo saznati. Svakako mi je drago što će Crna Gora opet da se takmiči - naveo je on.

Danica odbila učešće

Pesmu na konkurs je navodno prva poslala Jadranka Barjaktarović, koja je odustala od takmičenja, a zatim je to učinila i etno pevačica, Danica Crnogorčević. 

- Dragi ljudi, imam dužnost posle nekih naslova da vas obavestim da se nisam prijavila na takmičenje "Pesma Evrovizije", niti imam želju, niti je to u fokusu mog interesovanja. Poziv jesmo dobili, ali nismo prihvatili. Srećno svim učesnicima. Veliki pozdrav za sve - napisala je Danica Crnogorčević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ћикула

01.10.2024 18:06

Е, тај пискавац је права прилика за тај догађај. Нити зна пјевати нити нинашта личи.