Milan Kalinić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka. 

Glumac se iselio iz porodičnog stana u kom je živeo sa Sandrom i decom, starijom ćerkom Teom i mlađim sinom Vukom.

Inače, Milan je u junu pred kamerama domaćih medija vešto krio da se razvodi od Sandre, iako tad uveliko nisu živeli zajedno.

- Da li sam strog roditelj? Pa, kako se uzme. Bavim se decom ozbiljno, a to podrazumeva i strogoću kad treba i nežnost i ljubav. Supruga je stroža, definitivno. Uvek mora neko da bude "bad cop" (loš policajac). Ocene mi nisu bitne, važno mi je da mi deca izrastu u poštene ljude, u ispravne ličnosti. Znanje dođe... - rekao je tom prilikom Milan, koji je poslednjih godina u nikad boljoj formi.

- Moja supruga je navikla na moje treninge, ona živi sa tim već 20 godina. To joj je najnormalnija stvar. Sandra mi ništa ne zamera. Ne... Vrlo malo toga. A ja njoj? Ja njoj gotovo ništa - istakao je on, pa otkrio postoji li tajna uspešnog braka.

- Sve je to individualno, ne mogu ja o tome da pričam nekome... To su sve individualne stvari - rekao je Milan, uz dubok uzdah.

Komšije totalno raskrinkale Milana Kalinića

- On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovde, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi - tvrdi komšija i nastavlja:

Milan Kalinić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari nastaje problem. On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to. Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona super jedna žena - rekao je komšija za "Kurir". 

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading