Ana i Mirče
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Ana Radulović, voditeljka Elite 8 i njen suprug pevač Mirče Radulović doneli su odluku da se raziđu nakon 11 godina braka.

Oni su istakli da su odluku o razvodu doneli zajedno, ali da se o ovoj temi više neće oglašavati.

- S obzirom da sam oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave - naveli su Radulovići.

Mirče Radulović

Printscreen

 

Ana veliku pažnju javnosti privlači svojim izgledom, te se često spekulisalo kako na to gleda njen muž. 

Mirče je pop-folk pevač, a svojevremeno se takmičio u "Zvezdama Granda". 

Radulovićka je svojevremeno istakla da je bila ljubomorna na posao koji radi njen muž, kao i na zgodne dame koje se „motaju“ oko njega, a da se sada sada situacija obrnmula, te da je njen muž onaj koji je posesivniji.

- Ja sam stalno govorila: "Moj Mirče nije ljubomoran, mi nemamo tih problema", a onda mi je on rekao: "Nisam bio, ali eto postao sam" - govori Ana kroz smeh, te dodaje:

Ana i Mirče

Foto: Ataimages

 

- Ljubomorna sam bila ja, ali na početku naše veze. Nisam poznavala njegove koleginice, pa kad ode na svirku i slika se s njima, ja se pitam zašto baš on od svih muzičara na sceni. To je bio strah da ga ne izgubim. Kad sam se s tim izborila i došla dovde gde sam sad, stvarno nema mesta za ljubomoru. Mirče mi nikad nije pravio scene, on je neko ko je miran, staložen, ali nije ni imao razloga za to. Razume moju prirodu posla, gde sam često okružena muškarcima, ali nema mesta za nepoverenje.

Ana je svojevremeno za medije otkrila i kako komentariše navode da je prešišala supruga kad je popularnost u pitanju.

- U početku su me predstavljali u medijima kao pevačevu suprugu, tako su me svi upoznali i ja sam prvenstveno to, pa sve ostalo. S vremenom sam počela da radim javni posao, pa su me još više upoznali kroz to, ali ja se ne bunim kako god da mi kažu.

Ana i Mirče

Foto: Ataimages

 

"Krivac nije treća osoba" 

Supružnici su zatim pojasnili razlog okončanja braka. 

- Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasi saopštenje Ane Radulović. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ranko

02.10.2024 12:17

I ova pobesnela, od kad je počela da vodi Zadrugu, pa se valjda nada da će i ona da ubode nekog pekara, ili nekog sličnog.

Tesla

02.10.2024 12:27

Nema mesta iznenađenjima, bilo je pitanje dana...mada, malo brže od očekivanog.