Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vesna Đogani pre nekoliko meseci šokirala je javnost kada je usred priča o razvodu Meline i Harisa Džinovića javno otkrila da je kreatorka varala pevača. 

Đoganijeva je tada istakla da je upućena u Melinino neverstvo.

- Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne mešam - rekla je Đoganijeva, pa otkrila da li smatra da su godine bile problem u njihovom odnosu.

Đoganijevi

Foto: Youtube/Printscreen

 

Vesna je sada bila gost u jednoj emisiji gde je otkrila i da li se kaje zbog izjave da Melina vara sada već bivšeg, Harisa Džinovića.

- Rekla sam to. Ali, to je neka stara drama. Ne bih se vraćala na to - rekla je Vesna u emisiji "Ceca show". 

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Haris i Melina na sudu zbog imovine 

Haris Džinović, koji se pre nekoliko meseci razveo od dugogodišnje supruge Meline, pre dva dana se pojavio u Prvom osnovnom sudu kako bi se najverovatnije nastavio proces u borbi za vilu na Dedinju. 

Iako je kreatorka napustila kuću na Senjaku, još uvek nije poznato kome će ona pripasti, a to nije jedino oko čega će se supružnici sporiti.

Pevač je proteklih godina kupio stan u Parizu, vlasnik je kuće u Sarajevu, stana na Bežanijskoj kosi kao i vile na Senjaku koja je procenjena na 2 miliona evra.

Bivši supružnici poseduju luksuzne automobile, a Haris je finansirao i Melinin modni brend o čemu je i modna kreatorka sama svojevremeno pričala.

Ipak, nakon održanog ročišta, Džinović nije bio raspoložen za razgovor

- Danas nisam ni za šta, još sam na sudu - rekao je Haris za "Blic", a onda na pitanje da li je reč o podeli imovine, pevač poručio da ne želi s medijima o tome da priča.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading