Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Tviter printskrin

Zadrugu 1 definitivno je obeležio buran odnos i preljuba Slobe Radanovića i njegov odnos sa Lunom Đogani.

Rijaliti učesnica i influenserka tada je bila na žestokom stubu srama, iako je Sloba i sam rekao da je njegov brak sa Kijom gotov i da nema budućnost, a Anabela nije mogla da se pomiri sa činjenicom da fanovi rijalitija izgovaraju skandalozne i strašne stvari na račun njene ćerke.

Pevačica se zbog toga jednom prilikom i sukobila sa Dušicom Jakovljević i to u emisiji uživo. 

Anabela Atijas

Foto: Alo!

 

Dušica Jakovljević je u emisiji "Zadruga, narod pita" ugostila Lunu Đogani, ćerku Anabele.

Tokom programa došlo je do napetosti kada se uključila gledateljka koja je izjavila da savetuje svoje ćerke da ne slede Lunu i da ne otimaju tuđe muževe. Izrazila je sumnju kako jedna majka može da želi da uda svoju ćerku za oženjenog muškarca. U tom trenutku, Anabela je počela da kašlje i tražila je da se veza sa gledateljkom odmah prekine.

- Ljudi, molim vas, radimo emisiju, ako može da se ne dobacuje? Da li možemo da se ne ubacujemo u emisiju? Dakle, ako ne možete da podnesete… Ona je javna ličnost, bila je u Zadruzi, i te kako zna da govori za sebe i da odgovara na pitanja i hvala vam što ste napustili emisiju ukoliko ne možete da se nosite sa time - rekla je Dušica Jakovljević i dodala:

Dušica Jakovljević

Foto: TvPink

 

- Dakle, ovu emisiju ja vodim i ceo tim televizije Pink i nikada neću dozvoljavati da bilo ko, ko ne sedi na ovoj sceni, uređuje emisiju ili bilo šta, umesto nas.

Anabela je tada momentalno napustila emisiju, a one su kasnije sukob izgladile.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading